В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 170
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Линия Кино акция: Акція «Шаровий KitKat» в мережі кінотеатрів «Лінія Кіно»




Заголовок:Линия Кино
Список магазинов:Линия Кино, АЛАДДИН ТРЦ, МЕТРОПОЛИС ТРЦ
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции:Акція «Шаровий KitKat» в мережі кінотеатрів «Лінія Кіно»

Офіційні правила рекламної Акції «Шаровий KitKat»

 1. Загальні положення:

1.1. Організатор Акції є ТОВ «Нестле, місцезнаходження: м. Київ, вул. Верхній Вал , 72»А»;



1.2. Виконавцем Акції є ТОВ «СМГ» , адреса: 02099, м.Київ, пров.Славгородський,12, телефон: +380673250330.



2. Період проведення Акції – 18-21, 25-28 серпня 2016 року включно.


Години проведення акції: Чт,Пт.,Сб. 16.00-20.00, Нд.: 14.00-18.00



3. Територія проведення Акції, кінотеатри за такими адресами:



ЛініяКіно, м.Київ, ТЦ «Магелан», пр-т Ак.Глушкова, 13-Б


ЛініяКіно, м.Київ, ТЦ «Алладін», вул.. Гришка, 3


ЛініяКіно, м.Київ, ТЦ «Метрополіс», вул. Малиновського, 12



3.1. Акція проходить по території України в місті Києві.



4. Мета проведення Акції.



4.1. Мета проведення Акції – збільшення об'єму продажу товарів під ТМ «Nestle»  (надалі – «товари»), інформування про товари, привернення уваги споживачів та стимулювання до придбання товарів, що розповсюджується Організатором Акції в рамках його комерційної діяльності.



5. Учасник Акції (надалі – «Учасник»).



5.1. Участь в Акції можуть брати лише повнолітні дієздатні громадяни України, які проживають на території України.



5.2. Не можуть брати участь в Акції наступні особи:


а) власники, співробітники, працівники та представники, включаючи найближчих родичів вказаних осіб (чоловік, дружина, дитина, брат, сестра, батько, мати) Організатора, Виконавця, а також третіх осіб, їх співробітників, працівників та представників, включаючи найближчих родичів вказаних осіб (чоловік, дружина, дитина, брат, сестра, батько, мати), яких Виконавець залучає до проведення Акції.



б) іноземці та особи без громадянства;



в) неповнолітні, обмежено дієздатні та недієздатні фізичні особи.



6. Подарунковий фонд Акції:



6.1. Подарунками Акції є:


Вафлі у молочному шоколаді ТМ«KitKat» Арахіс, що випускаються під торговою маркою «Nestle» масою нетто 42 грам, загальною кількості 100 000 (сто тисяч) штук.



6.2. Виконавець несе відповідальність за правильність нарахування та своєчасність перерахування податків та обов’язкових платежів до бюджету стосовно операцій з передачі та вручення Подарунків. Всі податкові зобов’язання стосовно розповсюдження Подарунків та всі ризики, що можуть випливати з таких дій бере на себе Виконавець. 


7. Порядок участі в Акції та визначення переможців Акції: 


7.1. Організатор, Виконавець не отримують винагороду від Учасників за їх участь в Акції. Акція не є азартною грою, лотереєю, послугою у сфері грального бізнесу або конкурсом, а ці Правила не є публічною обіцянкою винагороди чи умовами конкурсу.



7.2. Для отримання можливості одержати перший Подарунок (одну вафлю у молочному шоколаді ТМ«KitKat» Арахіс)  Учаснику Акції необхідно:

7.2.1. Прийти до визначеного  кінотеатру, що є місцем проведення Акції, придбати квиток на кіносеанс;      

7.2.2. Віддати квиток на кіносеанс промоутеру після його контролю працівником кінотеатру в обмін на Подарунок (квиток залишаеться у промоутера)


7.5. Особа, що бере участь в Акції, має право брати участь в Акції тільки один раз протягом всього періоду Акції. Кожен Учасник Акції має право отримати лише один Подарунок протягом всього періоду Акції. Організатор Акції залишає за собою право відмовити в отриманні Подарунків особам, які вже отримали Подарунки раніше за результатами визначення переможців Акції.


7.6 Вимоги до квитків з кінотеатру:


7.6.1. Квиток мае бути лише кінотеатрів, що вказані в п.3.


7.6.2. Квиток має бути датованим лише коли працюють промоутери, відповідно до п.2.


7.6.3. У випадку коли якщо залишаеться мінімальний залишок  Подарункового фонду, то приймаються лише квитки згідно п.7.6.3., але з  урахуванням годин початку сеансів. Тобто  Подарунок буде видаватися лише за сеанси, що розпочались Чт,Пт.,Сб: 15.00-20.30, Нд.: 13.00-18.30).


8. Порядок отримання Подарунків Акції



8.1. Фактичне вручення Подарунків Акції відбувається одразу на місці проведення Акції.


8.2. Якщо переможець Акції, не виконав умову цих Правил, то він втрачає право на отримання Подарунку.


8.3. Всі Подарунки в рамках цієї Акції можуть бути отримані його Учасниками лише на умовах цих Правил Акції.



9. Загальнi Умови Акції.



9.1. Всі Подарунки Акції можуть бути отримані Учасниками Акції лише на умовах цих Правил.



9.2. Подарунки Акції обміну та поверненню не підлягають. Організатор та Виконавець не несуть відповідальності стосовно подальшого використання Переможцем Подарунків після їх одержання такими Переможцями. Грошовий еквівалент Подарунків не видається. Організатор та Виконавець не надають жодних компенсацій пов’язаних з участю Учасника у Акції або отримання ним подарунку.



9.3. Усі результати Акції остаточні й оскарженню не підлягають.



9.4. Процедура визначення одержувачів Подарунків не є лотереєю або іншою заснованою на ризику грою, і не переслідує мети отримання прибутку.



9.5. Для організації та проведення Акції, а також для здійснення контролю за перебігом Акції, Організатор/Виконавець мають право залучати будь-яких третіх осіб. Організатор та Виконавець не несуть відповідальності за якість послуг операторів поштового, телефонного та Інтернет зв’язку.


9.6. Ці Правила, так само як і будь-які зміни до них, набувають чинності з моменту їх розміщення в мережі Інтернет за посиланням на сторінку ССЫЛКА НА ТО ГДЕ РАЗМЕСТИЛИ ПРАВИЛА



9.7. Організатор Акції залишає за собою право змінювати подарунковий фонд Акції та/або окремі види Подарунків Акції, або включити в Акцію інші подарунки, не передбачені цими Правилами.



9.8. Беручи участь в Акції, Учасник Акції тим самим надає безстрокову та безоплатну згоду Виконавцю та Організатору на збір та обробку його персональних даних відповідно до Закону України «Про захист персональних даних». Виконавець не несе відповідальність за внесення персональних даних в базу персональних даних та їх обробку відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».



9.9. Беручи участь в Акції, кожен Учасник тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації Виконавцем та Організатором Акції з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинного законодавства України (у т.ч. шляхом передачі третім особам), зокрема на безоплатне використання його імені, прізвища, фотографії, якщо така узгоджена із Переможцем, інтерв’ю або інших матеріалів про нього з рекламною/маркетинговою метою, в т.ч. право публікації (у т.ч. його імені та фотографії) у ЗМІ, мережі Інтернет, будь-яких друкованих, аудіо та відеоматеріалах, інтерв’ю зі ЗМІ, у випадку отримання Подарунку, а також для надсилання інформації, повідомлень (у т.ч. рекламного характеру) тощо, без будь-яких обмежень за територією, часом та способом використання, і таке використання жодним чином не відшкодовуватиметься Виконавцем, Організатором Акції та/або будь-якою третьою особою. Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України.



10. Обмеження відповідальності



10.1. Виконавець та Організатор Акції не несуть відповідальності за подальше використання Подарунку Переможцем після його одержання та за неможливість Переможця скористатися отриманим Подарунком з будь-яких причин.



10.2. Виконавець та Організатор Акції не несуть відповідальності у разі виникнення форс-мажорних обставин, таких як: стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру (зокрема, але не обмежуючись проведення антитерористичних операцій), блокади, суттєві зміни у законодавстві, дії правоохоронних органів та інші непідвладні контролю з боку Організатора або Виконавця Акції обставини.



11. Інші умови



11.1. Факт участі в Акції означає згоду Учасників Акції з тим, що персональні дані, які стали відомими в рамках проведення Акції, можуть бути використані Виконавцем, Організатором, або третіми особами, що були залучені Виконавцем, в рекламних цілях без сплати будь-якої винагороди або компенсації Учасникам та без обмежень по термінах.



11.2. Організатор Акції може вносити будь-які зміни та/або доповнення в ці Правила, в т.ч. змінювати терміни дії Акції умови отримання Подарунків, за умови попереднього повідомлення про такі зміни в мережі Інтернет за посиланням  нСАЙТ ЛИНИИ КИНО


11.3. Ці Правила, а так само як і зміни до них, набувають чинності з моменту їх розміщення в мережі Інтернет за посиланням ЕСЛИ ГДЕ ТО ЕЩЕ РАЗМЕЩАЕТЕ, ТО ТУТ ССЫЛКА в розділі «Нотатки».



12. Персональні дані



12.1. Учасник Акції діє особисто, від свого імені, добровільно і самостійно. Учасник Акції бере на себе всі ризики відповідальності і наслідків, пов'язані з можливою участю в Акції.



12.2. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції свідчить і підтверджує, що ознайомлений і повністю згоден з даними Правилами, що зобов'язується їх дотримувати, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, а також з тим, що факт участі в Акції є добровільною згодою на їх збір та обробку Організатором та/Виконавцем Акції на його власний розсуд будь-якими способами з маркетинговою або будь-якою іншою метою, що не суперечить законодавству України (проведення маркетингового дослідження, для підготовки статистичної інформації, тощо).



12.3. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції підтверджує, що він ознайомлений з правами, що стосуються його персональних даних, і цим підтверджує, що Виконавець Акції та інші треті особи звільнені від зобов'язання направляти Учаснику Акції письмове повідомлення про права, мету збору даних та осіб, яким передаються його персональні дані.



12.4. Погоджуючись з даними Правилами Акції, Учасник Акції дає свою згоду отримувати інформацію, пов'язану з товарами під торговельними марками компаній Групи «Nestle». Організатор самостійно або із залученням третіх осіб має право направляти Учаснику вищезазначену інформацію особистим повідомленням без попередньої домовленості з Учасником. У випадку небажання отримувати таку інформацію, Учасник зобов’язується письмово повідомити про таке Організатора.



12.5. Учасник, як суб'єкт персональних даних, має право:



- на отримання відомостей про місцезнаходження Виконавця Акції як власника / розпорядника його персональних даних;


- вимагати від Виконавця Акції як власника / розпорядника його персональних даних уточнення своїх персональних даних;


- застосовувати передбачені законом засоби правового захисту у разі порушення законодавства про захист персональних даних. 


12.6. Обробка персональних здійснюється Організатором.



12.7. Організатор Акції та/або Виконавець Акції вживатимуть всіх необхідних заходів для захисту персональних даних від неправомірного або випадкового доступу до них, знищення, перекручення, блокування, копіювання, поширення персональних даних, а також інших неправомірних дій третіх осіб. Організатор Акції та/або Виконавець Акції не несе жодної відповідальності за порушення прав третіх осіб внаслідок дій Учасника Акції з розміщення таких персональних даних.

13.Акція може бути достроково припинена у разі закінчення продукції, що бере участь у акції.

 
Контакты:
Скидки в МЕТРОПОЛИС ТРЦ Скидка МЕТРОПОЛИС ТРЦ
Киев
Автоответчик сети кинотеатров "Линия кино": 200-01-99
Все адреса акции на карте Киева


Лазерхауз

Лазерная эпиляция новой зоны -35%

Лазерхауз

Лазерная эпиляция со скидкой -40%

Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 0.0/5 (0 Голосов)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на виски Chivas!

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на средства по уходу...

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на джин Beefeater!

ROZETKA

Акция! Начисляем 100 бонусных ₴ за отзыв на...

ROZETKA

Акция! Скидки до 50% на средства для уборки...

ROZETKA

Дышите чистым воздухом. Климатический комплекс от Philips.

ROZETKA

Акция! Скижки до 35% на уход за ротовой...

ROZETKA

Акция! Суперцены на товары для красоты и ухода...

ROZETKA

Акция! Скидки до 35% на бумажные изделия Диво...

ROZETKA

Акция! Скидки до 30% на электрические ароматизаторы воздуха...
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy