В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 193
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Сomfy акция: Разом з Logitech вигравай безліч призів та планшет!


Сomfy
Разом з Logitech вигравай безліч призів та

планшет!



Список магазинов:COMFY, РАЙОН ТРЦ
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции: Правила проведення рекламної Акції "Вигравай планшет та інші призи з Logitech"
(далі - Акція)

1.1. Замовником акції є ТОВ «Комфі трейд» (юридична особа, створена за законодавством України), яке знаходиться за адресою: 49100, м. Дніпропетровськ, бульвар Слави, 6Б, к. 414 (далі - Замовник).

1.2. Організатором та Виконавцем Акції є ТОВ «АРЕНА» (юридична особа, створена за законодавством України), яке знаходиться за адресою: 49000, м. Дніпропетровськ, вул. Софії Ковалевської, буд. 73 к.93 (далі - Організатор).

2. Період проведення Акції.

 2.1. Акція проходить з 24.11.2014р. по 21.12.2014р. (далі - Період проведення Акції). Переможці будуть визначені 22.12.2014р.
2.2. Організатор Акції залишає за собою право припиняти і відновлювати проведення Акції за попереднім узгодженням із Замовником.

3. Територія проведення Акції.

 3.1. Акція буде проходити на всій території України (далі - Територія проведення Акції).

4. Учасники Акції.

 4.1. До участі в Акції запрошуються всі дієздатні громадяни України, які проживають на території України та в Період проведення Акції виконали всі умови і правила Акції (далі - Учасник Акції), за винятком працівників та представників Організатора та Замовника та будь-якої іншої компанії, залученої до проведення Акції.
  4.2. З правилами проведення Акції "Вигравай планшет та інші призи з Logitech" можна ознайомитися на сайті Comfy (http://comfy.ua/actions)
Додаткова інформація про Акцію надається за телефоном гарячої лінії 0-800-500-190 в період проведення Акції та в період визначення переможців. Дзвінки зі стаціонарних телефонних номерів в межах України безкоштовні. Дзвінки з мобільних телефонів оплачуються згідно з діючими тарифами відповідного мобільного оператора.

5. Умови участі в Акції.

5.1. Учасником Акції стає фізична особа, яка в Період проведення Акції натиснула кнопку «купити» на сторінці будь-якого продукту фірми Logitech, що продається на сайті comfy.ua (http://comfy.ua/catalogsearch/result/index?p=2&q=logitech), оплатила його вартість та отримала ідентифікатор в базі покупців сайту Comfy – чек, що підтверджує покупку та є унікальним ідентифікатором для проведення розіграшу.
5.1.1. Один учасник може зробити кілька покупок, але не більше 5, у Період проведення Акції, тим самим отримати кілька унікальних ідентифікаторів та збільшити шанси на виграш.
5.2. Переможця буде визначено 22.12.2014р. серед усіх покупців продукції Logitech на сайті comfy.ua за період з 24.11.2014р. по 21.11.2014р включно, за допомогою сервісу Random.org
5.3. Покупці, які виконали всі умови конкурсу, але з якоїсь причини повернули / обміняли товар перестають бути учасником акції.
6. Призи для Учасників Акції.

6.1. Серед покупців продукції Logitech на сайті comfy.ua будуть розіграні наступні призи:
Планшетний комп'ютер Samsung Galaxy Tab S 8.4 та акустическая система портативная Ultimate Ears BOOM
6.2. Грошовий еквівалент вартості призів не видається.

7. Визначення переможців.

7.1. Визначення переможця серед покупців продукції Logitech на сайті comfy.ua відбудеться 22.12.2014р о 12:00 серед всіх, хто купив продукцію Logitech у Період проведення Акції.
8. Умови отримання призів.

8.1. Представник Виконавця зв'яжеться з переможцями, щоб дізнатися необхідну для отримання призу інформацію.

8.2. У разі відмови переможця Акції від отримання призу, згідно з умовами цієї Акції, переможець не має права вимагати від Організатора будь-якої компенсації.
8.3. Видача призів здійснюється в магазинах Comfy.
8.4. Переможець може отримати приз протягом одного місяця з моменту надходження його до магазину мережі Comfy. Виконавець зв`яжеться з переможцем додатково та повідомить коли виграш буде надісланий до магазину.

9. Інші умови.

9.1. Організатор має право в односторонньому порядку доповнити чи змінити дані Правила. Повідомлення про доповнення або зміну Правил буде оголошено на сайті comfy.ua у розділі "акції" (http://comfy.ua/actions).

9.2. Організатор не несе відповідальності за дії органів державної влади та інші незалежні від нього обставини, які можуть унеможливити виконання умов Акції.

9.3. Організатор не вступає у суперечки, які можуть виникнути між Учасниками Акції щодо Призу.

9.4. Своєю участю в Акції всі Учасники Акції підтверджують свою згоду на безкоштовне використання свого імені та прізвища Організатором, на проведення фото- та/або кінозйомки (відеозйомки) з їх участю в рамках Акції без відшкодування, а також підтверджують і надають згоду на те, що їхні імена та фотографії можуть бути опубліковані та використані Організатором безкоштовно в будь-яких друкованих, аудіо- та відеоматеріалах, що стосуються Акції, в рекламних цілях засобом і методами, які не порушують чинне законодавство України.

9.5. У разі виникнення ситуації, яка допускає неоднозначне тлумачення цих Правил, та/або спірних питань та/або питань, не врегульованих цими Правилами, остаточне рішення приймається Організатором. Рішення Організатора є остаточним і оскарженню не підлягає.

9.6. Учасники, які не дотримуються цих Правил, не можуть бути визнані переможцями Акції.

9.7. Своєю участю в Акції Учасники Акції підтверджують повну згоду з усіма умовами, викладеними в цих Правилах, а також зобов'язуються виконувати ці Правила.

9.8. Переможець Акції не може передати право отримання призу в рамках цієї Акції та на умовах цих Правил третій особі.

9.9. Отриманий приз обміну та поверненню не підлягають. Організатор та Замовник не несуть гарантійні обов'язання по призам, отриманим в рамках цієї Акції та на умовах, зазначених в цих Правилах.

9.10. Погоджуючись з правилами, учасники автоматично дають згоду на розсилку рекламних матеріалів на вказаний при реєстрації e-mail. 
Контакты:
Скидки в РАЙОН ТРЦ Скидка РАЙОН ТРЦ
Киев пр. Григоренко, 26
ТЦ "Велика Кишеня" тел. 390-08-17 (18)
Все адреса акции на карте Киева


Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 2.0/5 (4 Голосов)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на велосипеды и аксессуары!...

ROZETKA

Стиральные машины и сушильные автоматы Beko по привлекательному...

ROZETKA

Скидки до 40% на весеннюю детскую одежду и...

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на товары для BBQ...

ROZETKA

Скидки до 50% на платья, юбки, блузы

ROZETKA

Специальное предложение! Скидки до 50% на ручной инструмент...

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на виски Johnnie Walker!

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на ром Captain Morgan!

ROZETKA

Акция! До 500 ₴ бонусов за отзывы о...

ROZETKA

Акция! Посудомоечные машины Beko по привлекательным ценам!
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy