В Киеве сегодня:
распродажи, акции, скидки: 192
магазины в каталоге: 3909
дисконт карт: 231
Главная Скидки Магазины Дисконтные карты Торговые центры Бренды Добавить акцию О нас Новости Реклама
Купить онлайн:
Товары онлайн


Бомонд акция: выигрывай 50000 призов!


Бомонд
выигрывай 50000

призов!



Список магазинов:БОМОНД, УНИВЕРМАГ УКРАИНА
Бренды:
Начало акции:
Конец акции:
Описание акции:При покупке парфюмерии и косметики в магазинах Бомонд с 25.02.13 по 25.03.2013 включительно, на каждые 300 гривен покупки получите сертификат на гарантированный подарок (сертификат на сумму от 100 грн до 5 000 грн, парфюмерию, косметику и аксессуары) , а также анкету для участия в розыгрыше главных призов - Peugeot 208 и 10 iPad Mini!



Розыгрыш состоится 31.03.2012 под нотариальным контролем.
ОФІЦІЙНІ ПРАВИЛА

1. Загальні положення
1.1. Замовником та Виконавцем проведення рекламної Акції (надалі – Акція,) є ТОВ "БОМОНД ГРУПП"
1.2. Акція проводиться на території України (надалі – Територія Акції)
1.3. Загальний період проведення Акції, протягом якого можна буде брати участь в Акції та отримувати Заохочення, триватиме з «25» лютого 2013 року по «25» березня 2013 року включно. (надалі – „строк проведення Акції”).
2. Участь в Акції
2.1. Учасниками Акції можуть бути будь-які особи, що є громадянами України і проживають на території України та досягли повноліття (18 років), за винятком осіб, зазначених у п 2.2. даних Правил (надалі – «Учасники Акції»).
2.2. Не визнаються Учасниками Акції і не мають права брати в ній участь:
працівники Замовника/Виконавця та члени їх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки);
власники та працівники рекламних агентств та партнерів, причетних (залучених) до проведення Акції, та члени їх сімей (чоловік/дружина, діти, брати/сестри, батьки)
обмежено дієздатні і недієздатні особи, а також особи, що не є громадянами України.
3. Умови участі в Акції
3.1. Для того, щоб взяти участь в Акції будь-якій особі, що відповідає вимогам Розділу 2 даних Правил і бажає отримати заохочення Акції (надалі за текстом «Заохочення») необхідно:
3.1.1. в мережі магазинів «Бомонд» за адресами:
Київ:
ТРЦ Океан Плаза, вул. Антоновичка, 176

здійснити покупку на суму не менше 300,00 гривень (Трьохсот гривень 00 коп.)
3.1.2. разом з чеком про який йде мова в п.3.1.1. Правил, отримати в касира, який розраховував, Анкету.
3.1.3. частину Анкети, на якій знаходиться захисне покриття (скретч- карта) відірвати та зняти захисне покриття, де буде вказано вид заохочення абоа розмір знижки на наступну покупку
3.1.4. відірвана частина Анкети на якій знаходиться знижка є Сертифікатом на знижку, яку Учасник має зберігати до здійснення наступної покупки.
3.1.5 відірвана частина Анкети на якій знаходиться інформація щодо заохочення є Сертифікатом, який дає змогу придбати заохочення за 0,01 грн. з ПДВ. Учасник має змогу отримати дане заохочення одразу (при наявності заохочення в магазині) або в будь-який інший час в період вказаний а Анкеті.
3.2 Для того, щоб прийняти участь в розіграші Головних Заохочень, Учасник має заповнити іншу частину Анкету.
3.2.1. Після заповнення, Анкету необхідну опустити до спеціального боксу, який знаходиться в прикасовій зоні, а також зберегти чек (на підставі якого Учасник отримав Анкету) для того, щоб мати право приймати участь в розіграші Головних Заохочень.
3.3. Отримати одну Анкету можна тільки при здійсненні однієї покупки на суму не менше 300,00 гривень (Трьохсот гривень 00 коп.)
3.3.1 При здійсненні однієї покупки на суму, яка перевищує суму в 300, 00 (Триста гривень) на аналогічну суму, дає право Учаснику отримати Сертифікат та Анкету, стільки разів, в скільки разів вартість покупки (однієї) перевищує 300, 00 (Триста гривень).
3.4. Знижки, отримані Учасником не сумуються і можуть бути застосовані тільки до однієї покупки, тобто одна знижка (один Сертифікат) – одна покупка.
4. Заохочення Акції.
4.1. Фонд заохочень рекламної акції складається з 50 201 штук Заохочень, серед яких:
4.1.1. Сертифікати на знижки:
- в розмірі 100 грн.
- в розмірі 200 грн.
- в розмірі 5000 грн.
4.1.1.1. Вказані в п.4.1.1. даних Правил, Сертифікати на знижку можуть бути застосовані до покупок на суму та в строки:
- знижка в розмірі 100 гривень – на покупку від 400 гривень з 09 березня 2013 р. по 30 квітня 2013 р.;
- знижка в розмірі 200 гривень – на покупку від 800 гривень з 09 березня 2013 р. по 30 квітня 2013 р.;
- знижка в розмірі 5000 гривень – на покупку на будь-яку суму з 09 березня 2013 р. по 30 квітня 2013 р.
Сертифікати розповсюджуються тільки на магазини мережі «Бомонд», які розташовані згідно до Адресної програми, вказаної в п.3.1.1. даних Правил.
4.1.2. Сертифікати на заохочення:
- лак IsaDora Graffiti Nail Top
- туш для волосся IsaDora
- туалетна вода Dior ESCALE a PARATI 125 мл
- парфумована вода Comptoir Sud Pacifique NOMAOUD 100 мл
- парфумована вода Idole D'Armani 75 мл
- парфумована вода Yves Saint Laurent Parisienne A L`Extreme 30 мл
- персональний масажер Smile Makers The Frenchman
4.1.2.1. Вказані в п.4.1.2. даних Правил, Сертифікати на заохочення можуть бути застосовані в строк з 25 лютого 2013 по 30 квітня 2013 р.
4.1.3. Головні Заохочення, які Учасник може отримати лише прийнявши участь в лотереї відповідно до положень п.3.2. даних Правил, серед яких:
- Автомобіль марки PEUGEOT 208 1 (одна) штука;
- Планшети – iPad Mini 10 (десять) штук.
4.2. Заохочення вручаються всім Учасникам Акції, що здобули право на отримання Заохочень та відповідають умовам даних правил.
4.3. Учасники Акції, що здобули право на отримання Заохочень, можуть отримати Заохочення лише за умови виконання всіх вимог, передбачених Правилами.
4.4. Оподаткування вартості Заохочень Акції провадиться відповідно до чинного законодавства України. Замовник Акції проводить нарахування та сплату податку з доходів фізичних осіб – Учасників Акції, що отримали відповідні Заохочення Акції, передбачені п. 4 цих Правил. В подальшому Виконавець та Замовник Акції не несуть відповідальності стосовно зобов’язань Учасників Акції, які отримали Заохочення Акції, щодо сплати податку з доходів фізичних осіб.
5. Визначення Учасників Акції, які отримають Заохочення.
5.1. Можливість отримати Анкету на підставі чеку, є в осіб, які відповідають вимогам Розділу 2 даних Правил, починаючи з «25» лютого2013 р. по «25» березня 2013 р. включно, в спосіб вказаний в п.3.1 даних Правил, здійснили покупки.
5.2. Визначення Учасників Акції, що здобудуть право на отримання Головних Заохочень, перелік, яких наведений в п.4.1.3. даних Правил, здійснюється відповідно до цих Правил «31» березня 2013 р., під час проведення Розіграшу, який відбудеться в магазині «БОМОНД» о 15 годині, за адресою: м. Київ, вул.Антоновича, 176, в присутності Комісії, представників Замовника та нотаріуса,який буде засвідчувати правомірність проведення розіграшу.
Розіграш буде проводитися шляхом сліпого вибору десяти претиндентів на виграш з зазначенням порядку вибору на кожен з призів. При невдалій спробі зв'язатися з переможцем, наступних кандидат стає переможцем і так далі.
5.3. Усі Заохочення (включаючи головні) можуть бути отримані Учасниками Акції, які здобули право на їх отримання тільки на умовах цих Правил.
5.4. Отримання Заохочення Акції здійснюється лише в межах території України.
5.5. Право власності на Заохочення Акції переходить до відповідного Учасника Акції з моменту отримання такого Заохочення Акції відповідно до умов цих Правил.
5.6. Неухильне додержання всіх умов цих Правил та надання всіх передбачених документів є необхідною умовою отримання Заохочень Акції. Відмова від виконання будь-яких положень цих Правил, та/або ненадання/неповне надання визначених вище документів, та/або невиконання (неналежне виконання) всіх передбачених цими Правилами дій позбавляє відповідного Учасника Акції права на одержання Заохочення Акції. При цьому такий Учасник Акції вважається таким, що відмовився від отримання Заохочення Акції, та не має права на одержання від Замовника/Виконавця будь-якої компенсації.
5.7. Замовник/Виконавець залишають за собою право змінити строк вказаний в п.5.1. даних Правил у випадку, якщо до «25» березня 2013 р., кількість Заохочень вказаних в п.4.1.1. та 4.1.2. даних Правил, закінчиться.
6. Обмеження
6.1. Заміна Заохочень Акції будь-яким іншим благом не допускається.
6.2. Замовник/Виконавець не несуть відповідальності за роботу операторів зв’язку, будь-які помилки операторів зв’язку, внаслідок яких стало неможливо зв‘язатись з Учасниками Акції у період, зазначений в пп. 1.4 цих Правил.
6.3. Замовник/Виконавець не несуть відповідальності за некоректно надану Учасником інформацію, внаслідок чого стало неможливим повідомити Учасника Акції про здобуття права на отримання Заохочення.
6.4. Якщо Учасник Акції, що має право на отримання Заохочення Акції, з будь-яких причин, що не залежать від Замовника/Виконавця (в т.ч. якщо контактний телефон, ПІБ, номер телефону або інша інформація про Учасника Акції була змінена або була вказана невірно та/або нерозбірливо та інш.) не має можливості отримати Заохочення Акції, такий Учасник Акції не має права на отримання жодних додаткових заохочень, компенсацій або інших виплат від Замовника/Виконавця.
6.5. Замовник/Виконавець не несуть відповідальності за неможливість учасників Акції отримати або скористатися Заохоченням Акції з будь-яких причин, що від них не залежать, в т.ч. у зв’язку з відсутністю в нього необхідних документів, а також при відсутності особи, що здобула право на отримання Заохочення Акції, неможливості її повідомлення про відповідне Заохочення Акції так, як це вказано вище.
6.6. Замовник/Виконавець не несуть відповідальності стосовно подальшого використання Заохочень Акції Учасниками Акції після їх одержання.
6.7. Замовник/Виконавець не беруть на себе відповідальності у відношенні будь-яких суперечок стосовно Заохочень Акції. Замовник/Виконавець Акції не вступає в будь-які суперечки стосовно визнання будь-яких осіб Учасниками Акції і прав на одержання Заохочень Акції. Замовник/Виконавець не беруть на себе відповідальності за визначення прав сторін у будь-яких суперечках.
6.8. Замовник/Виконавець/Технічні Виконавці не несуть відповідальності за проведення Акції у разі настання форс-мажорних обставин, таких як стихійні лиха, пожежа, повінь, військові дії будь-якого характеру, блокади, суттєві зміни у законодавстві, що діють на території проведення Акції, інші непідвладні контролю з боку Замовника/Виконавця обставини.
6.9. У випадку, якщо Учасник Акції з яких-небудь причин не може отримати Заохочення Акції особисто, такий учасник не має права передати/поступитися своїм правом третій особі.
6.10. Учасники Акції самостійно несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації (в тому числі інформації щодо контактів з ними та адрес).
6.11. У випадку виникнення ситуації, що припускає неоднозначне тлумачення даних Правил, будь-яких спірних питань та/або питань, не врегульованих даними Правилами, остаточне рішення приймається Замовником Акції відповідно до вимог діючого законодавства України. Рішення Замовника є остаточним та оскарженню не підлягає. Результати Акції є остаточними і не підлягають перегляду.
7. Надання інформації
7.1. Для отримання Заохочення в рамках цієї Акції Учасник Акції має надати Замовникові/Виконавцеві інформацію (в т.ч. особисту інформацію), визначену даними Правилами. Фактом участі в цій Акції Учасник Акції підтверджує достовірність наданої інформації та згоду на її подальше використання так, як це вказано у цих Правилах.
7.2. Збір інформації згідно з п.7.1. дозволить Замовникові/Виконавцеві якнайшвидше передати Заохочення Акції особам, що мають на них право, а також краще розуміти потреби споживачів і надавати їм найбільш повні відомості, а також послуги і продукти найвищої якості.
7.3. Замовник гарантує, що під час збору і подальшого використання отриманої інформації, він буде дотримуватися всіх положень чинного законодавства України щодо недоторканності особистої інформації, у тому числі Закону України «Про захист персональних даних», а також застосовувати всі доцільні запобіжні заходи стосовно зібраної інформації і надавати її лише тим, хто має на це достатні законні підстави та у порядку, що визначений чинним законодавством України.
7.4. Беручи участь в Акції, кожен Учасник Акції тим самим підтверджує свою згоду на використання наданої інформації та на обробку персональних даних Замовником/Виконавцем, з маркетинговою та/чи будь-якою іншою метою методами, що не порушують чинне законодавство України, Надання такої згоди також розглядається у розумінні ст.ст. 296, 307, 308 Цивільного Кодексу України а також закону України «Про захист персональних даних».
8. Порядок і спосіб інформування про умови Акції
8.1. Інформування щодо Правил та умов Акції здійснюється за допомогою анонсування Акції та розміщення офіційних Правил та умов Акції.
8.2. Ці Правила та умови можуть бути змінені та/або доповнені Замовником Акції протягом всього строку проведення Акції. Зміна та/або доповнення цих Правил та умов Акції можливі у випадку їх затвердження Замовником Акції та їх оприлюднення у тому ж порядку, що визначений для інформування про Правила та умови Акції. Такі зміни та доповнення набувають чинності з моменту їх оприлюднення, якщо інше не буде спеціально визначене безпосередньо змінами/ доповненнями до цих Правил та умов.
10. Інші умови
10.1. Беручи участь в Акції тим самим Учасник Акції підтверджує факт ознайомлення з даними Правилами Акції і свою повну та безумовну згоду з ними. Порушення Учасником Акції цих Правил або відмова Учасника Акції від належного виконання цих Правил (в т.ч. механізму, порядку та строків проведення Акції та/або отримання Заохочень та інше) вважається відмовою Учасника Акції від участі в Акції та отримання Заохочень Акції, при цьому така особа не має права на одержання від Замовника/Виконавця будь-якої компенсації.
10.2. Замовник/Виконавець Акції гарантують неупередженість процедури визначення осіб, що мають право на отримання Заохочень Акції, у відповідності з цими Правилами.
10.3. Замовник /Виконавець Акції залишають за собою право змінити Правила Акції, в порядку, передбаченому чинним законодавством України.
10.4. В розумінні Закону України «Про захист персональних даних» в рамках даної Акції:
Замовник Акції є Володільцем бази персональних даних, який затверджує мету обробки персональних даних, строк обробки персональних даних, на умові Договору доручає обробку персональних даних розпорядникам бази персональних даних, а також здійснює державну реєстрацію бази персональних даних – учасників Акції;
Виконавець Акції є Розпорядником бази персональних даних, який за дорученням Володільця бази персональних даних здійснює обробку персональних даних.  
Контакты:
Скидки в УНИВЕРМАГ УКРАИНА Скидка УНИВЕРМАГ УКРАИНА
Киев пр-т Московский, 15а
ТЦ «Ашан»
10:00 - 22:00
Все адреса акции на карте Киева


Yamaha

Знижка 20% на гітари!

LAGRAND

Розпродаж чоловічих та жіночих штанів!

Pokupon

Компания ”Shokopack” специализируется на розничной продаже шоколадных...

Pokupon

3Д-фотосветильник - это нехитрое устройство с фотографией...

Отзывы


Рейтинг: 0.0/5 (0 Голосов)


Осталось 350 символов


Купить онлайн
Каталог скидок
Торговые центры
Голосование
Скидки на какие товары вы чаще всего ищете?






Свежие скидки

ROZETKA

Новинка! Уже в продаже веб-камера Logitech MX Brio...

ROZETKA

Дополнительная скидка 15% при добавлении в корзину одежды,...

ROZETKA

Акция! К зубным щеткам RZTK Sonic - насадки...

ROZETKA

Акция! Скидки до 25% на велосипеды и аксессуары!...

ROZETKA

Стиральные машины и сушильные автоматы Beko по привлекательному...

ROZETKA

Скидки до 40% на весеннюю детскую одежду и...

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на товары для BBQ...

ROZETKA

Скидки до 50% на платья, юбки, блузы

ROZETKA

Специальное предложение! Скидки до 50% на ручной инструмент...

ROZETKA

Акция! Скидки до 40% на виски Johnnie Walker!
Наши друзья:
Реклама на rasprodaga.ua
Zara Спортмастер Карло Пазолини Oggi Интертоп Ив Роше Мобилочка Метро Benetton КЮЗ Эльдорадо Comfy